maandag 2 maart 2015

Mijn blog weer nieuw leven inblazen...











Zozo....dat is lang geleden....maar ik ben er nog ;)
Ik heb de afgelopen jaren nog wel meegelezen op diverse blogs maar van zelf bloggen kwam het niet meer. En hoe langer dat duurde des te lastiger vond ik het de draad weer op te pakken en er zijn inmiddels al zoveel blogs...

Maar een aantal weken geleden begon het toch te kriebelen. Ik las over een bloggersbijeenkomst bij Esatto. Een prachtige winkel waar ik al eens een bezoekje had gebracht en hartelijk ontvangen en geadviseerd werd door de zo enthousiaste eigenaresse Carla.
Wat leek mij die bloggersdag leuk....maar als volgster wilde ik mijzelf daar natuurlijk niet voor opgeven. En daarbij was het ook in no time volgeboekt, heel begrijpelijk.
Zou ik dan mijn blog toch maar nieuw leven inblazen? Wie weet zou er in de toekomst wel weer iets dergelijks georganiseerd worden...

Tot ik vrijdagavond heel laat in een blog van Martine las dat er een aantal uitvallers waren.
Het was al zo laat dat ik maar niet meer reageerde maar de volgende morgen werd ik al vroeg wakker en kon ik het maar niet uit mijn hoofd zetten.
Ik plaatste een berichtje op Martine haar blog en die reageerde gelijk en zo zat ik nog niet veel later op weg in de auto naar een andere deelneemster aan de bloggersdag.

De dag was zo geweldig! Het bloggen ga ik nu weer voorzichtig oppakken, mede dankzij Colin van bijguusjethuis ;)

De post over deze geweldige dag ga ik nog maken, moet er ook nog even inkomen want het is weer even geleden. Ik kreeg een foto van mijn telefoon hier even niet op de Ipad geplaatst en heb dus maar even een standaard foto bovenin gebruikt.
Ik ga nog even puzzelen maar nu eerst even aan het werk.

Fijne dag en tot later!

xAstrid