vrijdag 13 april 2012

Vrijdag...

En wel de 13e…….gelukkig ben ik niet bijgelovig!

Allereerst nog bedankt voor de reacties op mijn vorige berichtje, altijd leuk! 
De frequentie waarin iedereen blogt is natuurlijk een persoonlijke keuze. Ik zou wel vaker willen schrijven maar ben nogal huiverig om veel privé foto's en berichten te plaatsen. Niet dat het niet leuk is (het is heel leuk), het is meer een drempel. 
Ik lees/kijk zelf veel blogs dat zijn ook weer allemaal verschillende blogs. De een schrijft  veel over eigen huis en haard met foto's erbij. De ander plaatst alleen foto's of met heel weinig tekst. Sommige interieurblogs plaatsen iedere dag een post met alleen foto's van andere bronnen, puur ter inspiratie. Allemaal leuk.

Gisteren besloot ik toch naar het Meet the Blogger Event in Amsterdam te gaan, maar helaas zijn de kaarten verkocht. Te laat de knoop doorgehakt (de drempel…haha..).
Jammer, het was leuk geweest medebloggers te ontmoeten. Volgend jaar misschien!

De regen heeft deze week in ieder geval voor wat groei gezorgd. 
Vanmorgen scheen hier het zonnetje af en toe even…heerlijk.
Dame in het zonnetje….
Fris groene buxus...

De buxus zien er zo mooi fris en groen uit, het wachten is nu vooral op de beukenhagen…..ik kan die blaadjes er wel uitkijken!

Met de post kwam de nieuwe VT Wonen weer binnen. Deze maand met een extraatje, of liever gezegd twee: de VT Wonen Magaloque en een setje kaarten, altijd leuk!

Leesvoer….


Heerlijk even een kopje thee zetten en bladeren….

Fijn weekend allemaal!

x Astrid


10 opmerkingen:

Karin zei

Je bepaalt gewoon zelf wanneer je blogt en hoe je blogt, het is per slot jouw ding. Het leuke is dat ieder dat op zijn eigen manier doet, wat het beste bij je past. Ik hou het ook graag vrij anoniem, wellicht door dezelfde drempel ;) Doe lekker wat je prettig vind en kijken bij een ander mag altijd. Fijn weekend.

Lynda zei

niet over je drempeltje heen gaan als dat niet prettig voelt:)...zo simpel is dat! En een kans om meerdere bloggers te ontmoeten komt er dit jaar vast nog wel een keer!
Jij zegt VT WONEN--> ik hol naar de brievenbus!!!!

Fijn weekend!

Lynda

Home and Lifestyle zei

Je moet inderdaad doen waar jij je prettig bij voelt...daar gaat het om en anders hou je het ook niet vol! Want iets met tegenzin doen, doet niemand met plezier!

Fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

Corine(THUIS) zei

De tuindame staat zichtbaar te genieten in de zon..waar zou ze van dagdromen??
Zo'n blogmeeting (maar dan wat kleinschaliger) kun je natuurlijk ook zelf organiseren... gewoon wat mensen uitnodigen, kun je ook nog zelf bepalen wíe je gaat ontmoeten :))
Wat staat je buxus er trouwens jaloersmakend fris bij, ik moet sommige (gele)stukken echt bij gaan mesten..
Groeten, en veel plezier met je bladen!
Corine

Anoniem zei

Hoi Kiki,
Hoe vaak je wil bloggen is natuurlijk helemaal vrij. Het is jouw blog en jij bepaald wat je wel of niet kwijt wilt of wilt laten zien. Ik blog liever ook wat meer anoniem, maar ik geniet er wel heel erg van.
Leg jezelf geen druk op, want dan gaat het tegenstaan.

Wat een prachtige groene buxus heb je daar staan.

Fijn weekend en lieve groet,
Gerry

lia zei

Dat maakt het bloggen nu zo leuk, dat je zelf uitmaakt hoe vaak je iets post en waar het over gaat. Ik laat wel stukjes van mijn huis zien, maar verder houd ik mijn priveleven ook graag anoniem. Dus doe gewoon waar jij je lekker bij voelt.

Fijn weekend.

Nancy Blaauwgeers zei

Iedereen moet gewoon lekker doen waar hij zich goed bij voelt. En iedereen doet dat weer op een andere manier.
Fijn weekend. Groetjes, nancy

Lisette zei

Nice blog....visit me next?

amy zei

Ja de buxussen groeien als kool ,hier ook ,ziet er zo mooi vol uit
Helaas het onkruid groeit net zo hard ,en ik vindt het nog zo koud om buiten wat te doen ,brrr
Gr Amy

Gewoon Chic zei

Bedankt voor je beterschapswensen! En ik had je graag ontmoet op meet the blogger. Enne, ik heb moet beloven dat ik niet ons huis op internet zet want dat heeft mijnman liever niet... Sommige dingen wil hij liever prive houden.