maandag 24 oktober 2011

Inspiratie

Na een gezellige week herfstvakantie is het wel weer even tijd voor een nieuwe post.
Inspiratie genoeg!
Inspiratie haal ik uit zoveel dingen. Het kan heel simpel een mooi verweerd stuk hout zijn, een mooie stof of wol. Maar inspiratie haal ik ook uit de woonbladen die ik lees en de woonboeken die ik bezit. En natuurlijk de vele mooie blogs.

Ik heb een abonnement op VT Wonen, Ariadne At Home, Stijlvol Wonen, Wonen Landelijke Stijl en 101-Woonideëen en koop daarnaast ook vaak andere bladen zoals Home & Garden los of leen ze in de bibliotheek.

Ik heb de afgelopen jaren zoveel bladen en boeken verzameld dat er een groot gedeelte van de kast mee gevuld is. De laatste exemplaren leg ik graag gezellig in de woonkeuken of de woonkamer neer.

Gisteren kreeg ik het nieuwste boek van Piet Boon kado, echt een prachtig boek.
Ik heb ook de andere boeken van Piet Boon en blijf het toch iedere keer leuk vinden om erin te kijken. Zijn stijl is zo mooi en sober. Om een indruk te krijgen plaats ik hier hieronder een foto van het boek en een afbeelding uit het prachtige boek.


Inspiratie opdoen op de Woonbeurs is ook altijd leuk. Ik sla geen jaar over het het is altijd weer gezellig. Het is inmiddels alweer een paar weken geleden maar omdat ik toen nog geen blog had heb ik er nog niet over geschreven. Hieronder toch nog even een collage van foto's die waarschijnlijk heel herkenbaar zijn omdat jullie zelf een bezoek aan de Woonbeurs hebben gebracht of het op andere blogs gezien hebben.


Nu even tijd voor een kop warme koffie en daarna wat huishoudelijke bezigheden.
Maar waarschijnlijk ga ik vandaag ook nog even inspiratie opdoen in mijn nieuwe boek en de blogs die vandaag weer voorbijkomen...

Fijne dag en geniet nog even van het heerlijke zonnetje! Zo achter het glas is het heerlijk warm ! (maar buiten is het met de wind erbij nog best frisjes...)

Astrid

3 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Je bent aardig verslaafd aan woonbladen, maar hier is er nog zo één dus voel je niet bezwaard :-)! Woonboeken vind ik ook prachtig maar ze zijn zo prijzig, dus dat weerhoudt me er vaak wel van om ze te kopen. Maar wie weet ligt er over een paar maanden wel een mooi woonboek onder de kerstboom!

Een fijne dag nog! Lieve groet, Ingrid

Colin zei

Hier komen ook steeds meer woontijdschriften en wil ze het liefst ook allemaal bewaren. Zo eens in de zoveel tijd haal ik weer een jaargang naar beneden en blader ik ze weer eens door. In de woonkamer ligt ook altijd een stapeltje, zo gezellig! Groetjes, Colin

Corine zei

Inspiratiebronnen genoeg hoor ik wel! Ik heb vandaag heerlijk een stapel 'oude' woonbladen doorgespit, wat aanspreekt blijft de rest gaat weg.. in ons kleine huis is (helaas) geen ruimte voor een bibliotheek :))
Groeten, Corine(THUIS)