donderdag 12 januari 2012

12 januari 2012

En het normale ritme is er alweer ingeslopen.
Vorige week nog lekker genoten van de laatste dagen vakantie.
Uitslapen, lekker de tijd nemen voor uitgebreid ontbijten, beetje winkelen, beetje rommelen in huis. Altijd goed!

Omdat de vloer in onze slaapkamer een beetje uitgezet was hadden we de plinten van de wand gehaald en een stukje vloer verwijderd....toen ontdekten we een vochtige plek...
Aangrenzend aan deze muur hebben wij onze 'walk-in 2e badkamertje' dus daar moest het wel vandaan komen. Kasten verplaatsen, verzekering bellen...Afijn we zijn nu bijna een week verder en waarschijnlijk is het een kitrand die niet helemaal goed was. Op het eerste oog niet te zien, ook niet door de inspecteur. Even afwachten en de douche niet gebruiken tot alles gedroogd is. Helaas dus zelf alles opnieuw kitten, deel vloer opnieuw leggen, nieuwe plinten etc..etc...er zijn leukere dingen te bedenken.

Vorige week ook even met de tv in de woonkamer geschoven. De tv wat meer in de hoek gezet met daarnaast een  halfhoge kast. Deze kast hadden we op een ander plekje staan en even naast de tv gezet om te kijken of een kast daar zou bevallen. En eigenlijk staat het wel goed zo. Deze kast waarschijnlijk even verven, andere knopjes.. (Dus de kast van R..M. laten we voorlopig maar even in de winkel staan!)

Er staat een koude wind vandaag. Helaas moet ik nog wel even de deur uit maar vanmiddag ga ik een lekkere cake bakken en voor vanavond zet ik boerenkool op het menu...best lekker af en toe!

x Astrid

3 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Balen van de badkamer, op zulke klusjes zit je inderdaad niet te wachten! Dan is cake bakken een veel leuker karwei...en ook nog eens heel lekker!

Een gezellige avond! Lieve groet, Ingrid

Anoniem zei

Ah, wat een vervelend akefietje. Daar zit je niet op te wachten.
Ik zie jullie al lekker genieten van de cake vanavond bij de koffie.

Lieve groet,
Gerry

Corine zei

Dat zijn geen leuke klussen! Liever werk je aan iets wat je zelf bedacht hebt :)
Die cake is wel een goed plan! Morgen ben ik vrij, ik denk dat ik ook maar eens iets lekkers bak.. dat gaat er vast wel in het weekend..
Die kast lijkt prima daar, en een pot verf is veel voordeliger dan een nieuwe RM kast!
Groeten, Corine(THUIS)