vrijdag 18 november 2011

Award

Deze week kreeg ik een berichtje van Debby van HappyLiving dat ik een Award gekregen heb... Leuk hoor! Bedankt!


Welke 7 dingen zal ik eens over mijzelf vertellen......???
  1. Dat ik heel gelukkig ben met mijn lieve man en mijn dochter en zoon. Ik ken "lief" al vanaf de middelbare school en wij genieten volop van ons gezin en van elkaar. Nu de kinderen wat groter zijn gaan we ook steeds meer even samen op pad. Winkelen, wooninspiratie opdoen, wandelen, naar de bioscoop, ergens lekker wat eten of drinken....
  2. Dat ik zoveel inspiratie krijg van alles om me heen, wat ik lees en kijk etc...Ik heb bijna een tweede leven nodig om alles ooit uit te kunnen voeren.
  3. Dat ik reizen over de wereld via Internet geweldig vind. Echt ver reizen en vakantie uitzoeken dan weer niet. Vaak beslissen we pas op het laatste moment waar we naar toe gaan. Maar toch, hoe gezellig het ergens anders is...ik ben ook altijd weer blij om naar huis te gaan. 'There's no place like home...'
  4. Dat ik bijvoorbeeld hou van pas gewassen kleding en beddengoed, heerlijke cappuccino, cheesecake, chocolade, drop (zelfs dropijs...bijna nergens te krijgen, dus als ik een ijssalon zie kijk ik altijd snel of ze deze smaak hebben...)
  5. Dat ik soms veel twijfel (Weegschaal) doe ik het wel goed...is het wel leuk....etc.
  6. Dat ik hou van muziek en Just Be (Tiesto) , Je heb niet in de gaten...(Anthonie Kamerling) en Skinny Love (Birdy) mooie liedjes zijn...
  7. Dat ik blij ben met mijn 'Apple-tjes'
Nu ga ook ik deze Award aan twee bloggers doorgeven. Ik kies voor onderstaande blogs omdat ik gezien heb dat zij ook nog niet zo lang bloggen!


Fijn weekend!
Astrid

4 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Van harte gefeliciteerd met je award, geniet er van!!! Leuk ook om meer over jou te lezen!

Fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

Karin zei

Leuk om zo wat meer van je te weten te komen. DROPIJS??? Lijkt me niet echt mijn ding, maar met die capuccino doe ik mee hihi. Fijn weekend!

Judith zei

Hoi Kiki,

Bedankt dat je de award wilt doorgeven aan mij, ga proberen om er ook een blogje bij te maken hoor. Succes met bloggen, ga zo even verder neuzen bij je.

Groet Judith.

Petra zei

We hebben wel dezelfde muzieksmaak geloof ik, en nog wel meer. Leuk! Skinny Love zit zelfs op m'n blog!

Groetjes Petra