dinsdag 8 november 2011

Quotes...

Mooie quotes...Ik schrijf ze al vanaf mijn tienerjaren in mijn agenda's.
Vaak tekende ik er een mooi randje of lijstje omheen.Sinds vorig jaar schrijf ik quotes die ik tegenkom op in een mooi boekje.


Soms schrijf ik een quote op een stukje papier en doe het in een simpel zwart lijstje.
Leuk op een plankje of bij een collage foto's.I'ts a beautiful day...don't let it get away!

Astrid

4 opmerkingen:

Colin zei

Van die mannen van 'a beautiful day' hangt zelfs een klein regeltje songtekst boven mijn bed (weer eens wat anders dan eens schilderij) ... net als jij dol op mooie zinnen, stukjes tekst etc. Af en toe zelfs op mijn blogje (w.o.w.). Groetjes, Colin

Miss M zei

Hoi Kiki, wat leuk dat je mijn blog tegen bent gekomen. Uiteraard heb ik meteen een kijkje op jouw blog genomen. Staat inderdaad nog niet veel op, maar zoals het er NU uitziet: erg leuk! Ik ga jou ook volgen hoor.
Veel plezier!

Lieve groet, Marjolijn.

Happy Living zei

hoihoi!

dank je wel voor je reactie en aanmelding als volger! nieuwsgierig als ik ben meteen even bij jou komen neuzen en ziet er leuk uit!! inderdaad nog wat weinig maar ben benieuwd naar wat komen gaat! Ik meld me aan als nummer 12 en heet je van harte welkom in Blogland ;-)

ik ben nu druk met de voorbereidingen van het op de markt staan met mijn mams op 20 november as maar zodra ik even de tijs en de rust heb ga ik mijn nieuwe keuken op de foto zetten!

Fijne dag!
Deb

Happy Living zei

ohja, enne ik heb dezelfde kussensloop met het & teken en dezelfde glazen pot!! haha dat is een grappige binnenkomst op jouw blog!

Debby